Den første Jul i Skomakergata

Kåre Konradi blir stjernen i denne filmen med premiære den 10 november i år. Filmens historie utspiller seg den første jula etter den første verdenskrigen, og Stine (9 år) ankommer skomakergata alene med toget. Hun søker ly hos Skomaker Andersen, og dette er en ny versjon av den kjære gamle skomakeren vi alle kjenner fra adventskalenderen. Her i filmen er han en surpomp som helst vil være alene, men møtet med Stine kommer til å forandre ham for alltid.

Høres dette lovende ut? Jeg vil virkelig mene det, men samtidig kan jeg ikke fri meg for tanken på at de forsøker blande A christmas carol med Skomakergata her. Vi får se hvordan dette går, jeg akter i det minste å se den. Denne forsøker nemlig ikke å være en nyskapelse av en kjær adventskalender, dette er en forløper til den. Dette kan bli bra dere! Jeg gleder meg! Jeg håper virkelig ikke jeg blir skuffet nå.

 

 

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat, Kuriosa, Musikk, film og teater, Tradisjoner og historie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.