Det har vært veldig stille fra meg

Men det har sin naturlige forklaring. Vi har hatt ferie… og… jeg skal bli gårdskjerring!

Min drøm om et lite småbruk så vi kan være relativt selvforsynt kommer endelig gå i oppfyllelse. Vi har altså kjøpt en liten gård og kommer “snart” å flytte til den; Datoen gjenstår enda å finne ut av.
Bakdelen på medaljen? Gården ligger i Finland. Det blir sørgelig å flytte vekk fra øya, fra familien og de venner vi har her, det er så men forsiden av medaljen er at vi har kjøpt denne gården helt uten gjeld.

Dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse, og gudene skal vite vi har søkt overalt etter en tilsvarende liten gård her i Norge som ikke skulle skinnflå oss, eller sette oss i en situasjon der vi hadde måttet ta to millioners lån kun for oppussing før vi engang kunne flyttet inn.. og alle gårder vi har funnet i en vettug prisklasse ligger alt for langt unna noen potensielle arbeidsplasser som hadde kunnet gi oss inntekt å faktisk betjene et lån med.

Når man da legger til at renta oppfører seg slik den gjør innser man kanskje hvilken diamant vi fant her med denne gården vi nå altså har kjøpt helt uten noe lån.

Jeg kommer nok tilbake til dere med informasjon om gården og slikt etterhvert, men jeg kan allerede nå informere at jeg fra nå kommer til å ha i hovedsak to ulike blogger: Julebloggen her, og gårdsbloggen som tar seg av resten av året 😉

Ta gjerne en titt på avstemmingen jeg har på den andre bloggen om hvilket kallenavn gården vår skal få!

This entry was posted in Utenomsnakk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.