Nils Vogt på Tre nøtter?

Platekompaniet har fått så stor etterspørsel på DVDer med Tre nøtter til Askepott at de bestemte seg for å ta grep. NRK har sin egen nettbutikk der du får kjøpt den kjære versjonen med Knut Risan sin stemme på plata, men den vil de ikke selge utenfor NRK-butikken. Dermed tok Platekompaniet sakene i egne hender og laget en ny variant med ny stemme.

Fans stemte frem Nils Vogt som den de helst ville høre i stedet for Knut Risan. En prøvesmak får du her:

Her har Nils Vogt erstattet Knut Risan i «Tre Nøtter til Askepott» – VGTV

Og hva synes vi om resultatet? Jeg må innrømme det er snodig å høre noen andre enn Knut Risan. Og det blir neppe denne varianten jeg spiller av i stedet for å ha NRK på om jeg skulle befinne meg noen andre plasser i verden på julaften, men jeg må innrømme: Han gjør det bra! 😀

This entry was posted in Advent, Juleprat, Musikk, film og teater. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.