Første søndag i Advent!

Det er allerede tiden! Første søndag i Advent, dere!

I går var jeg og Jaakko på isfiske premiære! Det var ikke særlig trivelig vær, 7 sekundmeter med iskald og sur vind, men isen var fantastisk. Allerede 24 cm stålis på vannet der vi var. Da vi kom hjem fikk jeg opp gardiner og julelys, og i dag, i dag har jeg begynt å lese inn, redigere og laste opp videoer av at jeg leser snøsøsteren. Dessuten var jeg på gravene og satte opp lysene jeg og mamma har kjøpt i lyktene vi kjøpte og satte på plass i løpet av sommeren. Jeg kanskje muligens klarer å klemme inn litt julebaking også i kveld, men først ville jeg dele mitt dikt for lystenning for året. Dette diktet har jeg skrevet selv dessuten!

Nå er det advent igjen
  og vi tenner vårt første lys 
Det er advent 
og vi fylles av forventning 
Det er advent 
og det første lyset sprer sin varme 
Nå kommer julen snart 
og alle hjerter gleder seg! 

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat, Tradisjoner og historie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.