14 desember, adventskalender og ryddedag!

I dag skal jeg tilbringe litt tid med å rydde så fort vi har spist middag. Jeg har allerede samlet sammen pappkartonger slik at jeg kan “kaste de ut”, og skal passe på å få ut så mye søppel jeg kan siden søplebilen kommer i morgen for å hente søppel. Jeg var en snartur innom mamsen og skrudde opp to nye hyller i boden hennes så hun kunne få frem kakeformer og kakebokser lettere tilgjengelig enn hun har hatt de til nå.

Måtte bare by på dette blinkskuddet av månelyset over havet, bildet er tatt mens jeg står oppe ved kirkegården her!

Dagens julesang er Nordnorsk Julesalme, her fremført av Maria Haukaas mittet og Oslo Gospel Choir!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Dagens julesang, Juleprat, Musikk, film og teater. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.