Bakeverksted 2 søndag i advent!

Jeg og mamma hadde planlagt å bake i dag, og på bakeplanen sto krumkaker, tynnlefser og kanskje “noe mer”. Dette “noe mer” ble Ingefærnøtter. Vi tenkte også, om vi orket og det ble tid til overs å bake julekake, men det ble verken tid eller ork så det tar jeg i løpet av uka her hjemme. Men nå har vi lefser! Vi testet en helt ny oppskrift for oss, så resultatet ble litt varierende, ikke de vakreste lefsene vi har bakt sammen men det ble nå lefser likevel. Vi lærer av våre feil håper vi! Tynnlefse hører virkelig ikke til nybegynnerkategorien innenfor bakverk så jeg får skylde på dette 😉 Vi har også snakket litt om en til bakedag neste helg, etter det er vi nok totalt i mål på bakefronten. Nå kommer bildebombe!

This entry was posted in Advent, DIY, Juleprat, Kjøkkenmesteren, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.