Første søndag i advent!

Og dagen i dag har gått i ryddingens tegn! Jeg har ryddet og fått frem det siste av adventspynt, jeg har pyntet adventskransen og tent mitt første lys. Jeg har også laget en runde sitronkyss, jeg mangler fortsatt peppermynte til å lage peppermyntekyssene mine, så det får bli et annet år. Nå skal vi spise middag før jeg skal forsøke meg på litt mer julegodter. I år prøver jeg meg på turbotørking av kyssene i ovnen på snaue 50 grader! Hva har dere gjort i dag?

Og dere? Årets adventsdikt som jeg bruker til lystenninga har jeg skrevet selv! 🙂

Med glede og forventning
Det første lyset tennes
Nå lyser et lys på vårt bord!
Det er advent
og forventningen stiger
Snart er julen her!

 

This entry was posted in Advent, Dagens julesang, DIY, Juleprat, Kjøkkenmesteren, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.