6 Desember – Min favoritt til julen ; Krumkaker!

Det er mange kaker jeg føler jeg burde ha til jul. Dog er det en jeg føler jeg må ha ellers er det ikke jul på ordentlig. Krumkaker er noe av det beste jeg vet!

Disse delikate sprø og søte kakene er så utrolig gode. Jeg trodde alltid de var for komplisert til å lage, men i bunn og grunn er de relativt enkle. Du lager ei røre og steker dem i et jern.
Jeg har testet elektriske jern og jern man varmer på ovnsplater. Det siste blir nok litt kladdete siden disse jernene må smøres ganske grundig. Jeg kan jo si jeg skrubbet ovn i to dager før jeg følte den var ren. Og det var vanskelig å finne eksakt temperatur for meg som nybegynner på å bruke slike jern. Men gode var de!

Oppskriften jeg bruker finner dere her.

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Kjøkkenmesteren, Tradisjoner og historie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.