Nisseverksted – Bildebombe

I dag har jeg laget litt julegodter med ei venninne, og dette er resultatet!

DSCN1124

Hovedingrediensene..? 🙂 Neida, ikke til godteriet i det minste! Vi var ute og klippet grener, plukket mose, litt røsslyng og kongler. Mosen og konglene ble tørket i ovnen en snau time på 70 grader med delvis åpen dør. Da åpnet konglene seg så fint!

DSCN1125

Snøballer snart

DSCN1126

Her skal “magien skje” som de sier 😉

DSCN1127

Oooog… snøballer.

DSCN1129

Nougatpraliner. Jeg fant de søte formene på Dollarstore og på Lidl!

DSCN1130

Dette er noen av dem 😀

DSCN1131

Og dette skulle inneholdet i “Eska med det rare i” brukes til! Kranser!

DSCN1132

DSCN1133

See! Jeg har limpistol! 😀

DSCN1134

DSCN1135

DSCN1139

For et rot! 😀 Jeg kan si jeg måtte støvsuge hele leiligheta etterpå. Vi dro med oss mose og lyngrester overalt når vi gikk!

DSCN1138

Ooog! Det verdige resultatet! En liten dørkrans med bittelitt mose trykket inn her og der, litt røsslyng og kongler, jeg limte på stjerneanis, kanel og en muskatnøtt samt brukte litt av kuler og dill jeg hadde kjøpt. Jaakko synes den er knallfin, jeg kunne tenkt meg enda litt tykkere krans, men når man ikke orker gå og klippe grener i pissregn orker man ikke 😉

 

This entry was posted in Advent, Juleprat, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.