9 Desember – Et juleminne fra barndommen

Barndommen for meg er preget av en serie julefeiringer som står for meg som rent perfekte.

For meg er en stor del av jula forberedelsene og forventningen. Julekalender på TV var koselige og hjalp oss å telle ned som barn. Dermed står disse for meg som en pakke med ren nostalgi i dag! For meg i dag er det en enorm glede i å sette på Jul i Skomakergata slik at jeg har lyden i bakgrunnen mens jeg gjør ett eller annet forberedelse til jul.

Ofte kan jeg sette på dvd med skomakergata for å ha i bakgrunnen mens jeg baker eller lager julegodter, fordi lyden bringer med seg så gode minner! At NRK også kun hadde Jul i Skomakergata i flere år bidro jo til at vi fikk se denne perlen flere ganger.

I dag har Jul i Skomakergata kun konkurranse fra NRK sin serie Snøfall. Ingen annen kalender har vært nær å berøre meg på samme måte som denne.

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat, Musikk, film og teater, Tradisjoner og historie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.