Snøsøsteren

Snøsøsteren

Husker dere jeg leste live fra snøsøsteren for dere på Facebook?

I år har jeg fått ønske fra en fan at jeg skal lese om igjen. Denne gangen skal jeg ikke lese live, det får jeg nemlig ikke tid til! Derimot skal jeg nå snart sette meg i “studio” og lese inn Snøsøsteren slik at jeg kan legge de klar for posting til faste tider! Det blir en helgejobb tenker jeg, deretter er de klar for posting på fjesboka.

Jeg har også vurdert om jeg skal lese Jostein Garders julemysterie en gang, hva tror dere om dette?

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat, Tradisjoner og historie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.