Adventskalender klar!

Da har jeg pakket inn kalenderen til Lita, samt julegave til henne og Lune. Jeg tenker jeg sender i løpet av uka som kommer fordi jeg skal også sende to kalendere jeg har strikket på oppdrag 🙂 Nå nærmer det seg!

For de av dere som gjerne vil gi noen en oppmerksomhet, men ikke riktig klarer å finne på noe som denne noen skulle behøve (alle har jo “alt” i disse dager!) kan jo en adventskalender være en fin gave å gi. Om du lager den selv, eller om du kjøper en ferdig kalender er ikke så viktig der, men en liten kalender som inneholder noe trivelig så vel som gleden av å åpne noe hver dag frem til jul kan være en flott gave å gi til “den som har alt”. Og i dag finnes det jo så mange forskjellige tema-kalendere (te, kaffe, godterier av ymse slag, skjønnhetsprodukter, fiskesaker, smykker, leker og you name it) så det burde ikke være så vanskelig å finne en som passer om maan kjøper en i stedet for å lage.

This entry was posted in Advent, Adventskalender, DIY, Julegaver og gavetips, Juleprat, Omtanke og velferd. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.