It’s the most wonderful time of the year!

I dag har jeg mest ryddet, men også fått frem litt smått og godt til advent. I kveld setter jeg opp adventskransen min klar for i morgen, jeg har funnet frem eske for å pakke og sende gaver til lillesøstra mi og min tidligere stefar, jeg skal gjøre klar ei eske til andre lillesøstra mi med samboer og bonus-sønn, og jeg skal pakke inn noen flere julegaver som skal sendes. Ja det er akkurat den tiden på året, tiden når julegavene går avgårde så jeg er sikker på de kommer frem i tide! I morgen skal de siste pakker som er i frysern pakkes inn klar for avsendelse, og på mandag etter jobb full fart hjem, legge de i esker, tape eskene igjen, merke med sendelapper og ned på posten med dem! Svenskepakkene er litt mindre fysisk, så de sender jeg en eller annen gang i løpet av uka tenker jeg. Novemberkaktusen min lever opp til navnet sitt og blomstrer av alle krefter, og det er første året den blomstrer så mye som her og nå. Den liker næringen vi har gitt den samt den nye kokosjorda er jo som skapt for kaktuser når den er så veldrenert!

Jeg og mamma har planlagt bakedag neste helg, jeg tenkte da kanskje søndagen siden det virker som en koselig andre-søndag-i-advent-greie, og jeg gleder meg! Kanskje vi til og med baker litt tynnlefser? 🙂

Aller sist deler jeg en sang som har snurret i hodet mitt i hele dag. Og dere? Snart begynner vi med adventskalendere! Jeg gleder meg til jul!

This entry was posted in Advent, Dagens julesang, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.