Om en uke..

Ja dere, om bare en uke er det første søndag i advent, og dermed også “lillejul” i Finland. Som nevnt tidligere har jeg en liten overraskelse, dere får se bilde så klart når den tid kommer!

I dag begynte jeg nisseverksted med julegodter. Bare to slag i dag, jeg manglet mye mer ingredienser enn jeg trodde. Slett forarbeide av Nissemor på Skjervøy, men i morgen får jeg ta en tur på butikken. Jeg tror jeg har knekket hemmeligheten med marmelade som ikke smelter i romtemperatur nemlig! Om det er tilfelle, OIOIOI skal jeg lage MYE varianter! 😀 Men i dag laget jeg sjokoladefudge med verdens enkleste oppskrift, og rullet de i chilikakao jeg fikk av Susanne for et par år siden 🙂 Jeg laget også snøballene, men i tillegg har jeg hengt opp julegardiner, lagt frem adventsduk og fått frem julelys. Adventskransen skal jeg dekorere i løpet av uka! Jeg har også fått pakket inn en pen liten haug med gaver.

Dagens julesang:

This entry was posted in Advent, Dagens julesang, DIY, Juleprat, Musikk, film og teater. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.