3 desember – tredje luke i kalenderen åpnes

Og hver dag bringer oss nærmere jul. I dag kan det være passende tid å skrive liste over søtsaker du bare må ha til jul. Eller… hvorfor ikke lage noen selv? Du kan finne rikelig med oppskrifter her på bloggen kan jeg love!  Bilder er fra en av de mange årene jeg og Lita laget julegodter sammen! Og oppskrift på alt du ser på bordet finnes her på bloggen (foruten kjøpegodteret i den store hvite balja, samt i skåla lengst oppe til høyre). Her ser dere forskjellige typer marmeladegodter (eller også kaldt seigmenn, bare i firkanter), issjokolade, karameller, mint, sitron og rom-kyss, rissjokoladepuffer, ingefærnøtter, vaniljedrømmer, knekk og kjøpegodter jeg hadde igjen fra haloween.

Skal du sende julekort utenlands er det ikke så dumt å poste de i dag. Alle vet jo at posten sliter i desember med alle gaver som sendes og bestilles i alle retninger, det er ikke så dumt å gi dem litt ekstra tid på å få frem alt i tide, ikke sant?

 

This entry was posted in Advent, Adventskalender, DIY, Juleprat, Kjøkkenmesteren, Nisseverksted, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.