13 dag jul

Mange rydder bort jula ved 13 dag jul. Andre venter til 20ende dag jul, mens jeg rydda den vekk i helga som var fordi førstkommende helg er travelt opptatt.

Nå er det definitivt hverdag igjen: Jula er ryddet vekk, det er ikke julereklamer på TV lenger, jeg har hverdags ringelyd på telefonen, har ikke lenger julebakgrunn på mobilen og bloggen har hverdags-tema igjen. Og på TV herjer Trump enda og hevder like hardnakka at det er HAN som er vinner av valget, og ikke den som velgerne har stemt frem som vinner. Skredet i Gjerdrum har ikke øverste spalteplass lenger, nå har de gitt opp å lete overlevende og skal fortsette søket etter de tre savnede som ikke er funnet. Nyåret kunne absolutt fått en vesentlig bedre start.

Men jeg er i gang med julegaver for jula 2021 allerede! Første gave er unnagjort og jeg er i god gang med den andre. Jeg har store intensjoner om å investere minst en halv time hver dag til å strikke eller hekle kommende julegaver. Jeg har også kjøpt et brett med dadler og fiken kun for å komme til trebrettet de kommer i; Barnebarnet til Ragnfrid virker å elske det bildet hun fikk av meg med eva-foam-blomster på så høyt at hun har forsøkt å hevde dette bildet har barnebarnet selv fått av to helt fremmede mennesker for meg, mens Ragnfrid forsvarer julegaven sin med at den har HUN fått av meg. Noe hun jo har! Men da tenkte jeg som så at jeg kanskje kan lage et eget bilde til barnebarnet også da, så hun kan få ett å ha på rommet sitt 😉 Problem solved? 😀 Visstnok flyttet den minste av de to stein-marihønene jeg ga forrige jul over til samme barnebarn for øvrig 😉

Planer for kommende jul er altså å ordne en større del av strikket og heklet så tidlig jeg kan. Jeg har temmelig mye garn liggende heldigvis, og kommer kanskje til å ramle over litt under året som kommer også, dermed kan jeg legge masse tid på strikking nå allerede og trylle frem gaver. Kan.. men kommer jeg til å klare det? Tiden vil vise 😉 Plutselig har jeg tilbragt en hel dag med å spille PC-spill med J i stedet skal dere se 😉 Men dess mer tid jeg legger på strikking og hekling nå, dess bedre tid har jeg jo tross alt.

Har dere tenkt på julegaver enda? 🙂

Her er en fremtidig gave! Et sjal!

This entry was posted in Juleprat, Utenomsnakk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.