Jul med Ernst gjør julesteminga påtagelig!

Det er veldig lite som er så koselig for meg som å sette meg ned med Jul med Ernst. Og i dag var første episoden. Mens jeg ventet på Jul med Ernst var det Jul i Skomakergata, ,Snøfall og The Julekalender mens jeg laget litt julegodter. Jeg har delt opp de lyse karamellene og pakket de inn i papir, og laget fruktnøtt. I morgen skal jeg lage ris-sjokolader i de samme formene, og jeg vurderer å lage lakrismandler også. Vi får se!

Nå skal jeg gi Stjernestøv en sjanse!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, DIY, Juleprat, Kjøkkenmesteren, Nisseverksted, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.