Litt mer bilder av julegodter

Det ble ikke veldig mye mer, men jeg har fått laget en porsjon salte mandler mens en til er i ovnen nå, jeg har laget snøballer og fått delt opp de mørke karamellene. De lyse skal få vente til i morgen før jeg deler de opp. Jeg hadde tenkt å lage is-sjokolade men til min store skrekk har jeg faktisk ikke former til det! O_O Jeg må altså ut og jakte på det før jeg kan lage is-sjokolade. Alternativet hadde vært å ha det i knekkformer og det blir liksom ikke helt det samme.

Jeg byr også på traileren til Stjernestøv, den kan dere se på NRK sin side her!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, DIY, Juleprat, Kjøkkenmesteren, Nisseverksted, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.