November – Snart er det advent

Dette har vært en annerledes juleforberedelse for meg. Større delen av tiden jeg normalt bruker på gaver og lignende har i år gått til pakking og forberedelse til flytting.
Og nå som tiden finnes har jeg null finanser til å gjøre eller kjøpe noe som helst. I år må jeg klare meg med det jeg kan lage selv, minus noen små gaver jeg kommer til å kjøpe sent i november. Og i år får jeg ikke råd til så veldig mye.

Men noen gaver har jeg rukket å ordne ferdig, nå må de bare pakkes inn 😉 Det vil si at jeg må finne frem hvor jeg har gavebånd, navnelapper og tape i en av de mange mange eskene som enda er uoppakket.

I dag har jeg vært på en søndagstur bort til det som heter Bratteidet og Finneidet rundt Eidevannet. Jeg byr på litt bilder!

 

This entry was posted in Advent, Juleprat, Utenomsnakk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.