8 Desember – Adventskalender

Men i dag føles det ikke like rart å åpne kalender mens man lurer på hvor pakka ens er. Nå har den kommet frem! 😀 Endelig åpner Lita små pakker fra meg også ^^ I dag åpner jeg kalenderen ganske tidlig fordi jeg har planer om tur på julemarked på stenegården. Får se om J har helsa på plass så han orker følge med eller om jeg drar aleine. Jeg skal også bake karelske piroger og finske stjerner, og om jeg har tid baker jeg også en mikroporsjon hvite kakemenn. Trenger ikke så mange av de når det bare er oss to! 😀 Skal ta frem kakeboksene og vaske av dem først før jeg drar. Det KAN være jeg bytter ut kakemenn med en minporsjon krumkaker også. Vi får se! 🙂

Så langt liker jeg Snøsøsteren svært godt. Og jeg har mine teorier om den gamle mannen og Hedvig!

Snodig følelse på denne!

Oi! Høretelefoner! Jeg tror de er trådløse også! Nå henger de på PCen og lader, og jeg håper telefonen min kan finne dem! <3

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.