Første snøen har falt!

Det er bare såvidt det har lagt seg, og det la seg kun på biltak, gress og gelender, men det er likevel det første ordentlige snøfallet. Og jeg gikk glipp av det fordi jeg sov! Men et lite bilde fikk jeg sneket med meg på morgenen.

Dere vet hva dette betyr? Det betyr at vi er i oktober, det er på tide å planlegge vinterdekk på bilen, og ikke minst: Det er enda litt nærmere til jul! Bare et par måneder igjen så nå er det på tide å gire opp på sine forberedelser litt, er dere ikke enige? Hva med at jeg drar i gang nisseverksted? Hva med nå på søndag? 😀

This entry was posted in Advent, Juleprat, Utenomsnakk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.