1 desember

Det er første desember og offisielt adventstid! Og dette året er det første året jeg ikke blir å ha noen form for adventskalender her på bloggen. Grunnen til det er enkelt: Vi holder på å flytte! Vi vet ikke helt eksakt hvilken dato vi skal flytte enda, men vi har så smått begynt å pakke slik at vi skal slippe flyttepakkings-stress, og dette betyr at jeg har litt mindre tid til å legge på a

dventskalender-tekster. Dere får trøste dere med fjorårets innlesing av snøsøsteren!

Men noen juleforberedelser skal jeg likevel klemme inn selv om vi ikke blir å feire jula hjemme (jeg og J skal ned til mamma). Jeg akter å bake litt smått til jul, og har allerede handlet inn litt. I år blir det lite baking, vi spiser ikke så mye kaker, men jeg akter å bake kakemenn, krumkaker, engelsk fruktkake og de finske stjernene i det minste. Foruten dette kanskje jeg lager sjokoladerispuffer og saltede mandler! Vi får se om det blir svært mye mer 🙂

Og de julegavene jeg har handlet skal jeg også pakke inn. I løpet av ei ukes tid kommer jeg til å sende alt jeg har avgårde, og så er det bare å finne på noe til J, noe som er lettere sagt enn gjort…. 😉

 

God advent!

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.