Litt småpuslerier

Desverre ingen video denne gangen, jeg har vært syk over ei uke nå, og har tilbragt en større del av den på sofaen men de siste dagene har jeg funnet frem litt halvferdige prosjekt og avsluttet dem. Resultatet? Litt småpynt å ta med til juletreet på jobben (Det er som regel bare fylt på med julepynt som skal selges og dermed blir det ribbet hvert år!) og litt å gi bort i julegave til en juleglad person 😉 Selvklart den obligatoriske brennblemma på en fingfer etter limpistolen. Og jeg må nok en gang konkludere hvor mye jeg elsker å jobbe med Eva Foam-ark for å lage juledekorasjon. Dette er noe jeg virkelig vil jobbe mye mer med i fremtiden, og nå når vi flytter får jeg omsider den plassen jeg behøver til å skape meg et lite hobbyrom! Jeg lengter så!

This entry was posted in Advent, DIY, Julegaver og gavetips, Juleprat, Nisseverksted, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.