23 desember – Kvelden før kvelden

Jeg fikk en forkortet liten samtale med Lita i dag, det var en ribbekrise som kom i veien. Så vi får prøve igjen i romjula ble vi enige om.

Jeg har i dag holdt på hele dagen. Sjefen kom på jobben i to-tiden og sa bokstavlig talt “god jul gå hjem” slik at jeg kom hjem et par timer før normalt forventet tid. Dermed fikk jeg utrettet ganske mye før kvelden. Jeg har dampet pinnekjøtt til kveldens middag, laget potetgratengen samt fruktsuppe til i morgen. Jeg har vasket og ryddet og ordnet og styrt. Alt i alt kan jula bare komme! Jeg har også hentet frem en håndfull nisser til å pynte litt mer her, samt strøket og lagt ut juleduker.

Jeg var på gravene i dag og byttet batterier i alle lyktene så jeg er sikker på de lyser over juledagene. Jeg har også sett grevinnen og hovmesteren og føler på et vis at noe liksom mangler for å få julestemning. Dermed tror jeg det er på tide med en kopp gløgg og noen julefilmer! forøvrig har jeg fått bekreftelse fra tre av fire svenske mottagere at pakken kom frem i dag, så nå kan det bare bli jul.

 

 

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.