Fjerde søndag i advent!

Nå er det jammen ikke lenge igjen! Både i går og i dag har jeg bakt unna det siste jeg hadde tenkt å bake. Jeg måtte avbryte kransekakehjertene i går fordi ryggen sa stopp, så jeg bakte siste halvdel av deigen i dag. I tillegg har jeg stekt krumkaker til mamma, og pakket klar noen julegaver. Dermed er vi snart i mål dere! Nå står også ribba i ovnen. Nei, vi skal ikke ha ribbe til middag i dag, men vi skal steke den i forveien så strømmen julaften ikke blir for mye for mammas kommende strømregninger, “alle” steker og koker jo noe på julaften. Dermed skal vi for-steke ribba så det bare er å varme litt på den på julaften 🙂

Nå tenner vi det fjerde lys 
De lyser alle fire 
Nå er det ikke langt igjen 
Før julen står for døren! 
Nå lyser alle fire lys 
og varmen gløder ivrig 
Og barndomsminner strømmer på 
Nå er julen nesten her! 

 

 

 

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.