Dagens bakst dagen før fjerde søndagen

Som tidligere nevnt har jeg stått på i hele dag. Mamma og jeg dro på butikken og sørget for juleribba, deretter hjalp jeg henne med å ta frem juletre og julepynt. Nå er det pyntet klart til jul hos mamma! J kom ned og spiste pizza med oss og fikk se nye leiligheta for første gang siden mamma flyttet inn. Det er så koselig der! Vel hjemme var det på tide med litt julebak: Finske stjerner og kransekakehjerter har jeg bakt i dag. I tillegg renset vi saltsilda og laget hjemmelaget sursild! Det er enda litt kransekakedeig igjen, jeg fikk sette to tredeler inn i kjøleskapet igjen for jeg klarte ikke mer i dag, ryggen informerer om at nok er nok nå 🙂 Men før det skjedde fikk jeg byttet lyskjede på mørketidshjertet mitt! Nå har jeg en lysslynge på batteri så jeg ikke trenger tenke på hvor det henger, noe som er ganske deilig.

 

 

 

 

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.