Men hva holder du på med nå da, Rita?!

Om dere tar en titt på disse to bildene lurer dere nok litt på hva jeg holder på med?

Og for den som alt gjettet det? Jada, det stemmer, nå skal jeg lage meg et tre til å holde pakke-kalenderen min! Jeg rekker ikke gjøre den ferdig i dag, så jeg avslutter i morgen med å montere den på fot samt male (og eventuelt dekorere). Snilleste J har hjulpet meg med stikksaga for å få noe som ser ut som et tre og ikke som et misfoster 😉 Jeg har kjøpt en pakke messingspiker for å holde pakkene hengende oppe, og gleder meg til den er helt ferdig. Dere får jo så klart et bilde når det hele er ferdig! Sikkert bildebombe med jobben underveis også om jeg kjenner meg selv rett.

Nå teller jeg ned til Jul med Ernst på TV4, jeg skal som vanlig benke meg til og se på det mens jeg strikker eller pusler med ett eller annet jule-relatert. Og før jeg avslutter blogg-inlegget byr jeg på et par bilder av novemberkaktusen min som nå blomstrer av absolutt alle krefter!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, DIY, Juleprat, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.