Adventskalender på vei!

Ja! Det er sant! I dag reiste pakken til Lita fra meg til postkontoret og kjører nok med postbilen i morgen midt på dagen. Jeg prøver alltid være tidlig ute, men siste par tre årene har det vært så knapt med penger pga nedbetaling av lån og flytt så jeg har vært ute i siste liten med å få sendt. Men ikke i år! En og en halv måned før tiden (og litt) og pakken er på vei. Det er sånn jeg vil ha det sånn eeeeegentlig 😉 Bilde nedenfor fra da jeg strikket kalenderen til Lita i fjor, hun bestilte med en gang to sett som jeg har strikket ferdig, så nå skal hun bruke et sett til en i familien, og vi har da to sett som går i skytteltrafikk mellom henne og meg; Et fult forlater meg til henne hvert år, og hun returnerer et tomt sett når hun sender min kalender opp 😀 Fiffig, ikke sant? 😀

 

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Julegaver og gavetips, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.