Nyfilmatisering av Tre nøtter til Askepott!

Og her er den! Nyfilmatiseringen av Tre nøtter til Askepott: Med navn som Astrid S som Askepott, Cengiz Al som prinsen(dere vet, han fra Skam), Kristofer Hivju som hestepasser (vi kjenner han fra Games of Thrones også), Thorbjørn Harr som kongen (Her har vi Vikings-skuespiller ja!), Bjørn Sundquist som neppe trenger noen bedre presentasjon, kan det bli dårlig da? Tør jeg tro på at dette bare må bli bra?

Jeg våger ikke si ja eller nei til det. Den tradisjonelle med Knut Risan sin stemme er temmelig fastgrodd hos meg som “den ordentlige tre nøtter” og så videre, men jeg skal absolutt se denne og gi den en sjanse. Norsk produksjon og greier, jeg må jo se den. Tør jeg håpe på at jeg ikke blir skuffet? 🙂 Hva tror dere?

Se traileren her!

https://www.nrk.no/video/d3251a81-7b49-40fc-866c-cf35f678ef82

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat, Musikk, film og teater. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.