Adventskalender på bloggen?

Hvert år sitter jeg og debatterer med meg selv om adventskalender eller ikke. Vi har ikke hatt noen form for gavekalender eller kalender med give-aways på her på bloggen, derimot har vi hatt temakalendere og blogget om noe jule/adventsrelatert hver dag. I begynnelsen var det hver dag for både meg og Lita, med det samme temaet. Etter hvert blogget vi om våre ulike temaer, og etter en stund ble det annenhver dag med hvert sitt tema foruten spesielle merkedager.

Nå vil jeg gjerne ha tanker og innspill fra dere lesere der ute. Er en temakalender trivelig å lese? Er det i så fall noen emner eller temaer dere gjerne vil vi skal ha på adventslista vår? Kom med innspill!

This entry was posted in Advent, Adventskalender. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.