Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Snart er det på tide å ta kosten og fly til hekseberget! Jeg har gjort meg klar:

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Jeg skal bare montere på en låsbar kræsjgodkjent kurv til katta, sidekurv med vindskjerm og belte til gubben, belte til meg sjøl, tute, bremselys og bagasjekurv så er jeg klar for turen. Pga coronarestriksjoner skal vi fly med tre meters mellomrom med munnbind, hansker og vernebriller, og dansen rundt bålet begrenses til 10 personer om gangen. Vi har planlagt å ha 100 bål spredd godt utover i stedet for det ene store, og hver enkelt må telte i skogen ved hekseberget i medbragt telt i stedet for det sedvanlige heksehotellet vi normalt tar inn på. Hotellet derimot duker opp med takeaway mat som stilles utenfor teltklaffen etter vi har vipset penger.

 

Men spøk til side. Vi blir her hjemme antar jeg. Vi kanskje tar oss ei tur på hytta i oksfjord om vi får lov av hytteeiern å låne den for ei natt eller to, men utover det har vi ikke lagt en eneste plan annet enn at jeg skal kjøpe maltekstrakt og lage mämmi til J så han får påskedesserten sin. Det blir mitt helgeprosjekt, og jeg skal selvklart dokumentere det godt og vel. Kanskje jeg lager en film om det? 🙂 Hva synes dere?

Corona setter en effektiv stopper for alle ønsker for påska, det er sikkert. Og ja, det er jo litt småkleint å ikke kunne reise til hytta i finland, eller til mamma her i Norge, eller innvitere mamma hit. Selvklart er det kjipt, men det kommer en tid post-corona, og da skal vi ta igjen alt det tapte. Hold ut! Vi må bare bite tennene sammen og følge restriksjonene, for gjør vi ikke det tar dette bare så mye lenger tid! Vi skal klare dette også!

This entry was posted in Andre høytider, Påske, Utenomsnakk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.