Kommende adventskalender på NRK: Kristianias Magiske Tivoli Theater

NRK har igjen en ny kalender planlagt, med forventet premiære neste år. Tittelen er Kristianias Magiske Tivoli Theater, og handlingen er lagt til 1909 i det som da het Kristiania. Handlingen foregår på Kristiania Tivoli, som før holdt hus der Klingenberg Kino ligger per i dag, og vi får møte Luka. Luka er fra en fattig familie bosatt i Vika, fattig-området i Oslo før, og han oppdater at tivoliet er magisk! Kjetil Indregard forteller til Trondheim24.no at han har litt Charles Dickens i bakhodet når serien nå filmes inn.

Dere kan lese mer her og her!

This entry was posted in Adventskalender. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.