24 desember – Adventskalender og tid for ettertanke

Dagen i dag er en underlig dag for mange. Spesielt for dem som normalt tar i mot tilreisende gjester fra utlandet eller andre steder i landet der pandemien nå herjer og de dermed ikke tør komme på besøk. Noen kanskje til og med må feire aleine for første gang nettopp på grunn av covid. Til dere gir jeg en ekstra tanke.

Jeg er takknemlig jeg og mine fortsatt er friske og trygge, og vi prøver hardt å holde det slik videre også.

I dag ønsker jeg dere alle en rolig og smittefri jul. Jeg tenker litt på de som har nære og kjente på intensiv eller på sykehus, ikke bare på grunn av Covid, og jeg tenker på de som ligger inne på sykehuset selv også.

Julesokker! de måtte jo selvklart på foten umiddelbart 😉

Nisse T fra Per i julegave. Den har jeg drukket i dag!

Premiærekjøring på silikonteposene jeg fikk i kalenderen til Lita, og mamma er misunnelig!

Årets tre og gavehaug. J lurte på hvor barna er pga gavehaugen!

Og for de som gikk glipp av den: Her er reisen til Julestjernen, tilgjengelig på NRK!

 

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.