Snart er dagen her!

Ja, ikke julaften altså! Men kanskje litt som en microjulaften?
Dette er nok min aller siste oppdatering fra Sverige. Neste blogginlegg fra meg skjer fra andre siden av grensa, for da har jeg flyttet ferdig til Norge!
Flyttestresset er høyt, blodtrykket enda høyere, og forventningene nesten like store som kvelden før kvelden. Her er det nerver og mjauing, puseskatten er selvklart stressa og løper litt rundt seg selv nå som flyttepakkinga går inn i siste fase.

Vi var hos veterinæren i dag og skaffet lille skattepus et reisepass hun behøver samt de nødvendige vaksiner som må til før flytt. Jeg skal faktisk ned til veterinæren en tur til i morgen igjen for å kjøpe en liten boks tabletter med naturlige hormoner som får pusekatter til å slappe av, det samme hormonet de får i seg når de dier kattemor faktisk. Med andre ord skal vi forsøke å stimulere den samme roen og tryggheten hun følte som pusebaby mens hun diet mammaen sin. Hun skal få allerede i morgen og så dobbel dose lørdag, søndag, mandag og tirsdag, og vi skal fortsette litt utover de nærmeste ukene i nye leiligheta så hun kan føle seg litt mer avslappet mens hun venner seg til alt det nye.

Tross alt vil jeg dette skal være så lite stressende for henne som jeg kan få til!

 

Vi sees i Norge!

 

“Når eskene blir mange og flytten setter in, så sier vesle Ritamor til eskeflokken sin: Om ingen går i søpla og passer seg for den, skal alle sammen snart få feire jul igjen!”

This entry was posted in Utenomsnakk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.