DIY vinduspynt med limpistol

Er du stødig på hånda? Jeg kan ikke skryte av å være det, men du kan nok få til finfin julepynt til vindu med limpistol likevel. Du behøver limpistol og limstaver (her kan du jo velge om du kjøper fargede med eller uten glitter, eller helt gjennomsiktig lim som fortsatt er klar når den stivner og bruker eget glitter), en bit med glass, og papir med det motivet du vil lage enten vi snakker snøflak som på videoen eller egne figurer i form av reinsdyr, nisser og lignende. Bruker du gjennomsiktig lim og eget glitter strør du det på mens limet er varmt og klissete enda 🙂

Det er jo ikke bare til jul du kan lage slikt som dette, mange lager spindelvev for å klistre i vinduet til Haloween også!

Frem med limpistolen og ha det gøy!

 

This entry was posted in Advent, DIY, Juleprat, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.