Vår ja.. vi har vel egentlig ikke hatt noe jeg vil kvalifisere som vinter egentlig, og vel det er vel sånn at for verden akkurat nå så er det ikke våren som har førstesidene. Men det er deilig å kjenne sola skinne og at man kjenner den vår-varmen. Det synes pusen min og, som skal være med her bare for å vise hvor lite man trenger bry seg om resten av verden til tider.

Katter er jo helt klart dyr som går på solenergi, og pus, ja han vet og nyte solstrålene som sniker seg inn gjennom vinduet, og snart begynner vel “maset” om terrassen igjen kjenner jeg han rett, men det blir ikke terasse før den er fixet på og glasset inn, en eller annen gang i framtiden en gang.

Håper uansett dere nyter våren, som best dere kan sånn som ting er nå, og så får vi gjøre som pus: Nyte det some er og nyte!

This entry was posted in Månedstema, Omtanke og velferd, Utenomsnakk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.