Når nettene blir lange

Vi er nå inne i september. Det betyr at det offisielt er høst, og dermed kan man regne med lengre kvelder og mørkere tider.
Det er nå jeg gjerne vil høst-kose opp min hverdag litt men det er litt vanskelig for meg å finne gode måter å dekorere til høsten på, som er trygg og sikker å glemme for glemske halv-unge tanter som meg.

Moralen er: Batteridrevet.
Jeg fikk tre batteridrevne “kubbelys” i adventskalender for noen år siden, og nå har jeg plassert dem på hjørnet av skrivebordet mitt. Der har jeg også renset et rødbet-glass for etikett og lim som best jeg kunne og har nå slengt oppi en liten batteridrevet lys-slynge. Jeg skal fundere på måter å få det glasset til å bli litt finere på, og det blir det nok helt sikkert en film av kjenner jeg meg selv rett! Inntil videre står det udekorert ved siden av kubbelysene med en lys-slynge i.

This entry was posted in Omtanke og velferd, Puslekroken, Utenomsnakk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.