5 Desember – Et gavetips til “den som har alt”

I dag er det store utfordringer forbundet med julegaver. Takket være butikker som Europris, Jula, Ikea og lignende er det enkelt å få tak i kjøkkensaker til en overkommelig pris, og vi ender opp i gaveknipa: Hva søren skal jeg finne på til “den som har alt”?

Du har fortsatt flere muligheter:

  • En gavekurv med ulike saker i, for eksempel alt mulig med lakris-smak til den som elsker lakris. Kan føre til en ren jakt for å finne de mest utrolige saker med lakris-smak! Eller en kurv med spekemat, med ulike sorter gløgg, en kurv med ulike oster og kjeks til oste-elskeren og så videre.
  • Et lite hefte med gavekort der du selv skriver noe. “hjelp til å stable ved”, “hjelp med hagearbeide” og så videre, et lite hefte med lapper noen kan innløse for å få hjelp med noe som kan være vanskelig eller tungt.. eller bare kjedelig!
  • En opplevelse, om man har råd til å spandere noe slikt. Det kan være “tur til østmarka” eller en tur ut med sin egen båt, eller en reise bort om man har råd.
  • I disse dager for de som har trange tider er en konvolutt med rene penger en flott gave å få. Eller gavekort på matbutikken eller bensinstasjonen! Bare tenk å få gavekort på en hel tank med bensin når man må snu hvert øre? En flott gave å få i dag!
  • Hjemmelagede julegaver med tanke bak. For eksempel å lage en treplate der du fører over bilde av barnebarna eller favoritthunden? Dette er en enkel liten prosess jeg sikkert kommer til å dele en film hvordan du gjør senere!
  • Hjemmelaget såpe eller andre saker som hudkremer, salver og lignende med saker du finner selv i naturen eller dyrker selv er en innertier!
This entry was posted in Advent, Adventskalender, DIY, Julegaver og gavetips. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.