Og plutselig var det juli!

Jeg har hatt hendene fulle faktisk, helt siden Mai, og har faktisk ikke hatt særlig tid til blogger. Men jeg ligger ikke på latsiden! Har nok ikke jobbet så mye med egne julegaver, strikker på prosjekt adventsposer bestillingsoppdrag enda. Men jeg er godt over halvveis, og gleder meg til å bli ferdig med dem!

I tillegg har jeg fikset gravplassene til familien her sammen med mamma, og fått det fint hos slekta. Og jeg har fått en virkelig frimerkehage: En pallkrage med salat, reddik og krydder!

Kommer nok sterkere tilbake med andre blogginlegg senere.

Bildet er noen uker gammel, det gror ganske bra der nå!

This entry was posted in Utenomsnakk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.