Julefred

1 Juledag er alltid en slik stille dag. Alle “må” er for seint eller unnagjort alt, så alle slapper bare av! Snart må jeg lage en skål klar for julebukker, men i dag kommer vi ikke til å være hjemme for dem.

1 juledag er en av mine favoritt-dager i jula. Julaften er jo den beste men der er det en dag med mye forberedelser til kveldens fråtsing. Juledagen er liksom fri for slikt. Det er bare avslapping, og om vi ikke skulle dratt på besøk på julelunch hadde jeg nok tilbragt en stor del av den i julepysjen.

I dag ser vi antydning til at sola finnes enda! Den 21 desember snudde sola, og nå blir det gradvis lysere selv her i nord. Og dere? Jeg gleder meg til våren når jeg kan teste sanke-boka jeg fikk i gave!

God fortsatt jul!

This entry was posted in Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.