Snøkaos

Jeg måtte le litt av denne her. Nå har vi kanskje ikke fullt så mye snø her vi bor, men det nærmer seg en meter på jordene nå, og nå har det snødd ganske kraftig i tillegg til hard vind. Vil vel kanskje ikke kalle det “Full storm” her, men det blåser ganske bra uansett.

Nå er det ikke bare her det har snødd, tydeligvis er det snøkaotisk over det meste av Sverige, så vel som andre land i Europa, og dermed er kaoset et faktum. Noe som speiler seg på jobben. Ikke at det gjør noe, da går dagen fort unna men man føler seg litt mør mellom ørene. Likevel sitter jeg og planlegger litt innkjøp på Panduro i pausene mine fordi de har salg på saker mest brukt rundt juletider. Det er nå det er billig 😉

Planen er å anskaffe et “kit” for papirarbeide så jeg får en benfalse for å brette eksakt og fine bretter, fordi jeg har en spesiell gave til en spesiell person i tankene til den kommende julen. Eller kanskje før om jeg får tak i alt jeg behøver. Det kommer jo fødselsdager også. Og ja, selvklart får dere ta del av et blogginlegg over progressen.

PS; Det har snødd bittelitt mer rundt Stocholm enn bare en centimeter eller to altså. Det er skikkelig heftig snøfall der også. På ordentlig. 

This entry was posted in Utenomsnakk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.