Innimellom…

Noen ganger savner jeg nisseverkstedene til meg og Lita litt ekstra mye. For eksempel når jeg drar i gang årets første rundt oktober (som i dag). Da savner jeg søndagene vi hadde i oktober, november og begynnelsen av desember der vi laget alt fra julepynt til julegaver. Vi malte på lys og laget serviettmotiv på alt mulig, laget julegodter, hørte på julemusikk eller vi hadde en julefilm på laptop ved siden av oss mens vi jobbet. Det blir bare ikke helt det samme alene!

Jeg har hatt noen koselige nisseverksted med Maria og Liv-Heidi når det kommer til julegodteret, men nå vil jeg ha disse berømte portalene slik at vi faktisk kan møtes for nisseverksted, alle vi som vil!

Første gang jeg har laget en slik! Skal nok lage en gjeng i halve størrelsen også tror jeg.

Første gang jeg har laget en slik!

Disse har jeg jo laget tidligere.

Disse har jeg jo laget tidligere.

Dagens haug. Ikke så veldig stor kanskje, men det er jo litt pill med stjernene!

Dagens haug. Ikke så veldig stor kanskje, men det er jo litt pill med stjernene!

Beskrivelsen på baksiden av pappkartongen var ikke så veldig tydelig på hvordan disse papirstjernene brettes. Begynnelsen var helt grei men når vi kom til brette og snurre hit og dit falt jeg helt av. Så jeg hentet frem en video som viser hvordan du gjør det! Filmen er på dansk, men tror nok dere henger med på hvordan den skal brettes. Det er faktisk svært enkelt! Jeg tar med hvordan man skal flette hjertekurver også. Skal se om jeg ikke finner noen videoer som viser hvordan man klipper og fletter for å få søte ekstramønster på midten.

 

 

 

This entry was posted in DIY, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.