Vår og skaperglede i mai

Så mye vår føler jeg ikke vi har enda. Joda, gressplenen blir sakte mer grønn enn gul, og det har såvidt kommet knopper på buskene her, og de to jordbærplantene vi planta utenfor i høst for å gi de en sjanse etter hydroponicsen har begynt å titte frem små blar på, men mai har så langt vært en kald og deprimerende opplevelse. Skapergleden har ikke helt vært på topp her, mye pga mitt energinivå har vært sidestilt med ikke-eksisterende, og all kraft har gått til ren eksistens.

Men nå kjenner jeg det pirrer i skaper-labbene igjen, og begynte å se litt på filmer rundtom. Denne kanalen her følger jeg og fikk for ett par dager siden en påminnelse om at hun hadde lastet opp en ny film, og hun skuffet virkelig ikke!

Friday handler mye av sine saker på en butikk-kjede som heter Dollar Tree, her i Sverige kan jeg tenke meg vi finner tilsvarende saker på Rusta, Jula og Dollarstore, samt i Norge også på Nille og tilsvarende butikker. Det meste hun skaffer er ganske billige saker som hun kjøper for en slikk og ingenting, og deretter piffer opp så det ser langt dyrere ut enn det faktisk er. Ta en titt!

This entry was posted in DIY, Månedstema, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.