Test av adventslysene

Ikke test som i at jeg har testet ut og gir resensjoner. Nei, jeg har hengt opp stjernene og stilt frem stakene, sjekket at alt fungerer og tatt et bilde i mørket. Nå er de slukket, det er littegranne tidlig selv for meg å kjøre de i gang dag og natt når det enda er noen uker til 1 desember. Helgen før 1 desember tenner jeg dem nok, jeg liker å tenne i en helg. Men dere får et smugbilde nå.

Gardinene på kjøkkenet skal byttes en eller annen gang i løpet av ukene. Enten til de mørke jeg hadde i fjor, eller til nykjøpte julegardiner, vi får se hva det blir til! I tillegg skal jeg også få frem adventsdukene.

Denne står i hjørnet ved TVen

Dette har jeg jo hatt en stund her. Men jeg tenner de hver kveld!

Jeg hadde ikke hjerte til å pakke bort nissefar når han lå der i samme esken som en av adventstakene og tryglet meg med blikket om å få komme frem!

Sølvstjerna i stuevinduet har fått selskap av en “gran”guirlander jeg har tvinnet lys rundt.

Disse også er jo helårs, men de kommer ordentlig til sin rett nå i mørketiden!

Og denne er like vakker i år som i fjor!

Jeg slynget stjernelysene rundt basen på adventstaken. Tror den får bli en permanent “adventstakeslynge” heretter faktisk.

Fra denne siden synes nissetallene. Nisser med tall 1-4 på luene sine!

Nærbilde av nissene! Og det er flammebehandlet vinduslav jeg har her.

Stakkars stjerna synes nesten ikke, men det er jo her jeg skal bytte gardiner etterhvert.

This entry was posted in Advent, Juleprat, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.