7 Desember – Et bra tips til dyrene

Hva mener du?

 

Ja, for hva er vel et bra tips når det gjelder jula og dyrene dine. Vel.. et av dem er at dyr fortsatt er dyr, og at julematen nok ikke er det aller beste for dem. Det er mye salt og krydder som de rett og slett ikke har noe behov for.

Nå sier jeg ikke at du ikke skal gi dem noe som helst, men om du vil skjemme dem bort litt, så er det faktisk best om du gir dem ting som er, ja, laget for dem. Selvsagt vil både pus of voff gjerne smake på den gode julematen vår, det sier seg selv, men mitt tips er å la det bli lite smakebiter på menneskematen, og heller innvistere i litt god hunde/kattemat.

Disse funker mamma!

 

for katter kan man ho hente fram lekemus, baller, og kanskje noe ekstra kattesnop? Mine to får gjerne en pose våtfor hver på julaften som deres “luksus” noe jeg synes er mye bedre enn å gi dem min mat. I tilegg får mine våtfor såpass sjelden at det virkelig en en stor ting når jeg tar fram en pose og åpner den. Det er jo snop for hund også, og kanskje, om du virkelig skal skeie ut, hva med en biff, rå og fin?

Vi skal alle kose oss i jula, og det gjelder dyra også, men mitt tips for en som ikke vil ha dyr med vonde mager og extra lufteturer med hund: Kjøp ting som er lagd for dem, og server med et smil!

This entry was posted in Advent, Juleprat, Omtanke og velferd. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.