5 Desember – En Favorittfilm for Jula.

En? Jammen.. det er jo så mange jeg liker, hvordan mener dere at jeg skal velge 1? Altså.. okay da.

Det var lenge at Love Actually var min soleklare favorittfilm i Jula, men så, i det siste så har det sneket seg inn en annen som har tatt plassen dens. Ikke fordi jeg ikke elsker Love Actually og alle de andre julefilmene, men fordi denne av en eller annen grunn bare gir meg det lille ekstra. Er det kanskje fantasien min som kicker inn?

Så hvilken film lurer du på?

Joda, det er The Holiday.

Akkurat hva det er med denne filmen kan jeg ikke sette fingeren på helt, så det er nok en kombo av musiskken, karakterene og det at man kanskje kan kjenne seg litt igjen hos dem alle sammen. Fra den ulykkelig forelskede, til den som har mistet troen på kjærligheten. Og ikke minst om hvordan en avgjøresle tatt når man minst burde ta den, kan snu langt mere enn ett liv.

Dette er en julefilm som gir verdens beste følelse, en god del latter, smile, og til og med noen tårer, jeg annbefaler deg å se den!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat, Musikk, film og teater. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.