DIY Lage egen dørkrans enkelt.

Siden jeg gjentatte ganger snakker om å lage egne kranser til dør, vegg, vindu eller graver (hvor man nå enn vil ha dem) fant jeg ut det var på tide å dele en DIY-film igjen.
Jeg vurderer å lage min egen DIY-film, og er vettskremt ved blotte tanken; Jeg er amatør så det jomer i veggene på dette med å lage film, men tenkte tigge hjelp fra J som ikke er helt fremmed for disse typer verktøy som da behøves. Han er slett ikke noen proff han heller, men han har i det minste åpna programmer man bruker da et par tre ganger, noe jeg ikke har.

Men frem til jeg har filmet min egen krans i skapelsesprosessen får dere nøye dere med filmer jeg finner på nett!

 

This entry was posted in Advent, DIY, Juleprat, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.