Litt anskaffelser til krans på Dollarstore i dag!

Kunne ikke dy meg for å kjøpe noen småsaker på Dollar i dag. Fikk tak i en pakke med plastbjeller som blir perfekt å sette på kranser til døra, men falt for fristelsen å kjøpe noen andre små ting også. Noen av dem fordi jeg ikke vet sikkert om Dollarstore kommer til å ta dem inn igjen (Det de har hentet frem nå er det de har igjen fra i fjor), og fordi de var så søte så jeg ikke kunne stå i mot. Og en selfie denne gangen, med reinsdyrhorn! Tror dog ikke jeg kommer til å kjøpe det 😉

Min ene veninde har også kjøpt noe småtterier med tanke på dørkranser og gravkranser som vi skal lage sammen, pluss at hun fikk kjøpt røsslyng til å plante på sin fars grav. Gleder meg til å begynne å lage kransene men har litt mer saker jeg må få tak i før vi kan begynne. Jeg har planlagt å kjøpe en sprayboks med hvit spraylakk i det minste for å kunne spraye tuppene på kongler, det tror jeg kan bli riktig fint! Selvklart kommer det bilder på dette når vi begynner jobben. Mye av det jeg kikket etter i dag var nettopp med tanke på å lage kranser!

Jeg vet ikke om Saga blir så fornøyd om jeg kjøper denne, men den var jo litt morsom 😉

Dette paret kunne jeg se bare ett av, så jeg skyndet meg å kjøpe det. De var veldig søte!

Et annet par jeg synes var litt sjarmerende. Disse var ganske billige, og de hadde mange av dem.

Dette lille skiltet var veldig søtt synes jeg, jeg ser for meg at det kan se ok ut hengende ned fra en krans kanskje? Hva tror dere?

Disse var det ikke så mange av, jeg tok med en eske. Det er for å sette fast på adventslys! Jeg titter alltid etter slike alternativer rundtom slik at jeg har mange muligheter for å dekorere adventstaken!

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.