SIA Tomteglass

For oss som enten handler i Sverige, eller flatt ut bor her, finnes det ganske mye moro rundt juletider. SIA Glass håper å skape en juletradisjon med is som har julesmak, akkurat slik blossa slipper en julegløgg hvert år, og i år er smaken “Tomteglass“, aka skumnissene de har i godteriform. Hva tror dere, bu eller bæ?

Jeg liker julenissegodteriet som bare kalles Tomteskum, det smaker godt ( i små mengder) og kan tenke meg at denne isen nok smaker akkurat like nam. Og også passer i litt små mengder kanskje? Jeg har i alle fall tenkt å smake på denne!

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.