Julen dukker opp i butikkene!

Det virker som startskuddet går når Blossas julegløgg for året er annonsert, for nå har det begynt å dukke opp både her og der. På Dollarstore her i Ljusdal henter de nå frem det som er igjen fra i fjor, hvilket jeg synes er en fin tid å gjøre det på når jeg planlegger å lage litt kranser for graver, dører og vinduer. Kuler i plast er nok en fordel å bruke på kranser, spesielt om de skal være ute, så slipper man uroe seg for at de knuser! Og Dollarstore pleier ha rikelige mengder av plastkuler i ymse størrelser, så nå kan jeg gjøre et varp.

I en julegruppe på facebook var det en som delte et tre beregnet for bruk utendørs, men jeg ble helt og fullstendig forelsket. Og bare fordi det er beregnet for utebruk betyr det jo ikke at man ikke kan ha det inne! Jeg synes det var så fantastisk nydelig med krukka nederst og ser for meg dette som et fint alternativ til et bordtre!

Star Trading tre på krukke. Prisen er ganske stiv, men du finner det her på Ellos.

Dette treet er også ganske søtt bordstre med en mye hyggeligere pris. Også dette fra Ellos.

Denne falt jeg pladask for! Nå er den gullfarget, og jeg vet ikke om jeg er helt overveldet begeistret for det, men det skulle bare kostet meg en sprayboks med en farge jeg liker bedre! Denne er merket som Jul på Ellos, men kan lett brukes hele året rundt om du spør meg.

Resten av julepynten til Ellos finner dere her. I år er det utrolig mye lekkert og flott! Og så får jeg ta en diskusjon med meg selv om denne plastgrana i krukke er verd å kjøpe eller ikke. Jeg tenker ikke på det her og nå, men funderer på om den kommer på salg over nyttår kanskje. Må først finne ut hva slags plast som er i treet føler jeg!

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.